‹ Terug naar nieuwsoverzicht

CanDo traprenovatie op maat

Met CanDo traprenovatie op maat kan iedereen eenvoudig én betaalbaar zijn of haar trap renoveren. Deze traprenovatie bestaat uit overzettredes en stootborden, die eenvoudig aan te brengen zijn op je huidige trap. We bieden verschillende montage opties, zodat je zelf kunt bepalen wat het beste bij je past, of je nu een ervaren klusser bent of twee linkerhanden hebt.

CanDo biedt een ruim aanbod aan decors voor een eenvoudige en betaalbare traprenovatie op maat. Iedereen kan het met CanDo traprenovatie!

De voordelen van een traprenovatie op maat
Stel binnen 4 eenvoudige stappen jouw trap samen in onze configurator. Geen tijd kwijt aan passen, meten en zagen, dit doen wij voor je. Je trapdelen op maat worden gratis geleverd en daarna is je trap gemakkelijk zelf te monteren met onze montage instructies. Liever de hele klus uitbesteden? Laat dan je trap plaatsen door een CanDo trapspecialist.

  • Goedkoper dan het plaatsen van een nieuwe trap
  • Alles nauwkeurig opgemeten door onze trapspecialisten
  • Onderdelen tot op de mm nauwkeurig op maat gezaagd in onze Nederlandse fabriek
  • Zelf plaatsen of laten plaatsen door de vakmannen van CanDo
  • Duurzaam verkregen materiaal met een PEFC certificering
  • Alle decoren zijn voorzien van antisliplaag
  • 15 jaar garantie op de toplaag

Bezoek onze website en bekijk alle mogelijkheden.

Bezoek de CanDo website

Wellicht ook interessant

Deli Home MVO jaarverslag 2021

Ons MVO jaarverslag van 2021 is in een nieuw jasje gestoken en te bekijken via de onderstaande button. Het jaar … Lees meer

24 juni 2022

Interview in Vakblad MIX: Versneld naar de digitale timmerfabriek

In een interview met Vakblad MIX geven Frank Schepers, managing director van het huidige Unicon Creation en Frank van Putten, … Lees meer

28 april 2021