Dealer login
1 September, 2023

IT Integratie Specialist

Gorinchem
Automatisering/IT/ICT
Fulltime

We zijn op zoek naar een Integratie specialist die ons kan helpen om behoeften vanuit onze organisatie om te zetten naar slimme, effectieve IT Integratie oplossingen. Je bent ervaren in het op tafel krijgen van de behoeften, vertaalt dit naar een goed werkende, betrouwbare oplossing. Vervolgens ontwikkel je samen met collega’s de oplossing en ben je verantwoordelijk voor een goede implementatie en ondersteuning na implementatie.  

Team IT Development
Binnen Deli-Home ondersteunt de afdeling IT de bedrijfsprocessen met passende IT oplossingen. Onderdeel hiervan zijn IT competenties en oplossingen ter ondersteuning van kern bedrijfsprocessen zoals inkoop, productie, verkoop en logistiek. Aanvullend zet de afdeling IT in op competenties voor de verdere digitalisering. Het team IT Development geeft hier invulling aan met integraties, slimme automatisering en innovaties. 

Het team is in opbouw, bestaat momenteel uit drie specialisten en wordt aangestuurd door een teamleider. 

Het team is momenteel betrokken bij meerdere grote projecten. Denk hierbij aan de introductie van een CRM oplossing, maar ook projecten om meer en meer data uit te wisselen met toeleveranciers, klanten, vervoerders of andere externe partijen. Ook de doorontwikkeling van een eigen product configurator is voor ons van belang waar ook integraties essentieel zijn. In al deze projecten zul je vanuit behoeften en bedrijfsprocessen actief meedenken en meebouwen aan benodigde integraties.

Het profiel
Als Integratie Specialist heb je veel contact met eindgebruikers en stakeholders binnen en buiten Deli Home. Je vindt het leuk en bent in staat om je de soms complexe bedrijfsprocessen snel eigen te maken. Je inventariseert de wensen en eisen en weet deze om te zetten in een goede technische oplossing en realiseert deze, waarbij je rekening houdt met onderwerpen als hergebruik, performance en onderhoudbaarheid van de oplossing die je bouwt. 

Je bent een vraagbaak voor collega’s en documenteert de oplossing die je gebouwd hebt, zodat ook voor je collega’s duidelijk is waarom je voor deze oplossing hebt gekozen en ze jou kunnen ondersteunen waar nodig. Je bent ook in staat om bij een storing te zoeken naar de oorzaak en deze te verhelpen. 

Je werkt in sommige gevallen samen met externe partijen, zoals ondersteunende bedrijven of klanten. Je denkt tenslotte actief mee over het verbeteren van processen, werkwijzen en de gebruikte tools, zowel binnen als buiten het team.  

Daarnaast: 
Heb je HBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding of ervaring; 
Heb je minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol, waarbij je belangrijke integraties hebt geanalyseerd en gerealiseerd; 
Ben je analytisch, gestructureerd, leergierig, stressbestendig en nauwkeurig met een gezond verantwoordelijkheidsgevoel; 
Kun je goed conceptueel denken; 
Kun je goed samenwerken, maar kun je ook goed zelfstandig werken als een project hierom vraagt; 
Heb je goede communicatieve vaardigheden, zowel als het om praten als om luisteren gaat en beheers je de Nederlands taal goed; 
Je hebt kennis van standaarden en technologieën zoals JSON, XML, WSDL, XSD, XSLT, SOAP en REST; 

Arbeidsvoorwaarden
Deli Home heeft een modern personeelsbeleid waarbij de medewerker en aandacht voor haar/zijn persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Deli Home biedt een vast contract voor 40 uur per week.

Je deelt mee in de resultaten van het bedrijf en kunt gebruik maken van een personeelskortingsregeling voor de mooie producten van Deli Home die van je huis een thuis maken. Jouw standplaats is Gorinchem, al werken we intensief samen met onze collega’s in de vestigingen in Dedemsvaart en Zevenaar. 

Het arbeidsvoorwaardenpakket voor deze functie bestaat uit een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder;
25 vakantiedagen; 
Marktconform salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring; 
Een winstdelingsregeling; 
Een pensioenregeling waarvan de werkgever 50% betaalt; 
Laptop en smartphone; 
De mogelijkheid om te werken en te groeien binnen een grote internationale en dynamische organisatie.

 

Over Deli Home
Deli Home is een innovatief en toonaangevend bedrijf in de productie en verkoop van Home Improvement producten. We zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte producten voor het verfraaien van je woning. Onze producten zijn overwegend van hout en zijn onder te verdelen in verschillende categorieën: houtproducten, deuren, vloeren, trappen, opbergen en horren. Onze kernwaarden zijn "Open, Betrouwbaar, Respectvol, Gepassioneerd en Ondernemend". Deze staan centraal in alles wat we doen. We zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en willen onze bijdrage leveren aan een betere wereld. Daarom staan duurzaamheid, sociale rechtvaardigheid en diversiteit bij Deli Home hoog op de agenda.

Het is onze missie om de Digitale Timmerfabriek van Europa te worden. Zo willen wij een fijne en prettige leef- en werkomgeving toegankelijk en bereikbaar maken voor iedereen

Met een team van circa 1.300 medewerkers verdeeld over 10 landen in Europa werken wij iedere dag weer aan de ontwikkeling en innovatie van onze producten. Om ‘van Inspiratie tot Creatie’ de beste partner te zijn voor onze klanten, gebruikers en consumenten, maken we gebruik van de nieuwste technologieën en ontwikkelen we onze eigen configuratoren.

Onder de paraplu van Deli Home vallen verschillende bekende merken zoals CanDo, Bruynzeel, Lundia, Skantrae en Weekamp.

Wat biedt Deli Home jou
Deli Home is een platte organisatie met een informele werksfeer, waarin open communicatie en teamwork een belangrijke rol spelen. Wij moedigen onze medewerkers aan om ideeën te delen en initiatieven in te brengen of uit te werken. Deze vorm van betrokkenheid en ondernemerschap is cruciaal voor ons succes.

Als onderdeel van modern en goed werkgeverschap bieden we onze medewerkers een marktconform salaris en de gelegenheid om mee te delen in de resultaten van het bedrijf.

We hebben een beleid voor hybride werken waarmee we medewerkers, die niet in operationele functies werkzaam zijn, in de gelegenheid stellen om een passende balans te vinden tussen aanwezigheid op kantoor, contact met collega’s en werken vanuit huis.

Omdat Deli Home alleen maar kan groeien als al haar medewerkers groeien, neemt de ontwikkeling van onze medewerkers een centrale plaats in. We kennen een aantal vaste opleidings- en trainingsprogramma voor specifieke groepen medewerkers. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden voor individuele groei en ontwikkeling die wij voor onze medewerkers faciliteren, zowel in tijd als in geld.


Word onderdeel van ons team!
Bouw jij graag mee aan het succes van Deli Home? Bekijk dan onze vacatures op onze website en maak kennis met onze gepassioneerde collega's op https://www.deli-home.com/onze-collegas/.

Word onderdeel van ons team en draag bij aan de ontwikkeling en innovatie van de Home Improvement branche! We kijken ernaar uit om jouw talenten en passie te ontdekken en te ontwikkelen, zodat we samen kunnen werken aan een betere toekomst voor jou, voor Deli Home en voor de afnemers en gebruikers van onze producten.

SOLLICITEER NU!
Ben jij de gemotiveerde Integratie Specialist die bijdraagt aan de verdere digitalisering binnen Deli Home en daarmee aan onze visie als dé digitale timmerfabriek van Europa? En herken jij jezelf in het profiel? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet.

Maak van deze uitdagende vacature jouw baan! Voor aanvullende informatie over de functie kun je contact opnemen met Alex van der Snoek, Teamleider IT Development via 06-53207744. Je sollicitatie met CV kun je naar ons sturen via onze sollicitatiepagina.   

Freie Stelle teilen: 
FINDEN SIE IHREN JOB

Working at Deli Home

Sie können Ihren Traumjob nicht unter unseren Stellenangeboten finden?
Wir sind immer bereit, Menschen mit Leidenschaft und Talent aufzunehmen.
usermagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right