Dealer login
10 Oktober, 2023

Technical Platform Specialist

Gorinchem
Handel/Commercieel
Fulltime

We zijn op zoek naar een Technical Platform Specialist die ons kan helpen om bestaande én nieuwe IT oplossingen vanuit onderliggende platformen, infrastructuur en hardware optimaal werkend te krijgen en te houden.


OVER DELI HOME

Deli Home is een innovatief en toonaangevend bedrijf in de Home Improvement branche. We zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte producten voor het verfraaien van je woning. Onze producten zijn van hout en zijn onder te verdelen in verschillende categorieën: deuren, vloeren, trappen, kasten  en horren.

Onze kernwaarden zijn “Open, Betrouwbaar, Respectvol, Gepassioneerd en Ondernemend”. Deze staan centraal in alles wat we doen. We zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en willen onze bijdrage leveren aan een betere wereld. Daarom staan duurzaamheid, sociale rechtvaardigheid en diversiteit, bij Deli Home hoog op de agenda.

Het is onze missie om de Digitale Timmerfabriek van Europa te worden. Zo willen wij een fijne en prettige leefomgeving toegankelijk en bereikbaar te maken voor iedereen.

Met een team van ruim 1.300 medewerkers verdeeld over 10 landen in Europa werken wij iedere dag weer aan de ontwikkeling en innovatie van onze producten. Om ‘van Inspiratie tot Creatie’ de beste partner te zijn voor onze klanten, gebruikers en consumenten, maken we gebruik van de nieuwste technologieën en ontwikkelen we onze eigen configuratoren.

Onder de paraplu van Deli Home vallen verschillende bekende merken zoals CanDo, Bruynzeel, Lundia, Skantrae en Weekamp.


TEAM IT OPERATIONS

Binnen Deli-Home ondersteunt de afdeling IT de bedrijfsprocessen zoals inkoop, productie, verkoop en logistiek met passende IT oplossingen. Meerdere teams binnen de IT afdeling dragen hier aan bij.

Het team IT Operations zorgt voor adequate beschikbaarheid en continuïteit van IT oplossingen vanuit onderliggende techniek. Denk hierbij aan (cloud) platformen, netwerk, infrastructuur, telefonie en hardware. Dit vanuit IT processen die hieraan bijdragen.  

Een voorbeeld hiervan is het Incident proces waar vanuit het team IT operations helpt om (kritische) incidenten op te lossen samen met andere IT teams, maar ook systemen en onderliggende techniek monitort en preventief onderhoudt.

Aangezien IT Operations in het hart van onze IT oplossingen ligt, werkt het team nauw samen met andere IT teams, maar ook onze strategische partners voor hosting en beheer van onze (cloud) platforms en oplossingen. Vanuit die relatie zorg het team ook voor een efficiënt IT inkoopbeleid bij leveranciers.

Het team is momenteel betrokken bij meerdere grote projecten. Denk hierbij aan de vernieuwing van de infrastructuur, het uitfaseren van legacy systemen en het naar de cloud brengen van applicaties. In al deze projecten zul je vanuit behoeften actief meedenken en meebouwen aan benodigde oplossingen binnen de scope van IT Operations.

Het team is opgebouwd uit 2 Technical Platform Specialisten, en een IT-Servicedesk team dat deels uitbesteed is en wordt aangestuurd door een Teamleider IT.


DE ROL EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

De rol van Technical Platform Specialist is breed georiënteerd; je staat in contact met de gehele organisatie en IT partners. Je bent in deze rol betrokken bij de verbetering van zowel bedrijfsprocessen, het IT service- , change- en incidentmanagementproces en je leert veel over diverse IT domeinen (zowel applicaties als IT infrastructuur). Jij bent het aanspreekpunt voor alle technische applicatie-gerelateerde vragen, storingen of verbeter-initiatieven. We zoeken iemand die deze vragen kan prioriteren, het eigenaarschap neemt voor verbeteringen en schakelt met verschillende interne- en externe stakeholders om tot de best mogelijke oplossing te komen.

Als Technical Platform Specialist heb je veel contact met eindgebruikers en stakeholders binnen en buiten Deli-Home. Je vindt het leuk en bent in staat om je de soms complexe bedrijfsprocessen snel eigen te maken. Je inventariseert de wensen en eisen en weet deze om te zetten in een goede technische oplossing en realiseert deze, waarbij je rekening houdt met onderwerpen als hergebruik, performance en onderhoudbaarheid van de oplossing die je bouwt.

Jouw voornaamste toegevoegde waarde bestaat uit het garanderen van de beschikbaarheid, kwaliteit en stabiliteit van de IT-werkomgeving voor eindgebruikers.  De werkzaamheden die bij deze rol horen zijn gericht op het (2e-lijns) functioneel- en technisch beheer van databases, van systemen, van netwerkinfrastructuur en van (technische) applicaties. Het operationeel draaiend houden van de technische (applicatie) infrastructuur is je hoofdverantwoordelijkheid, zodat continuïteit en stabiliteit gegarandeerd is.

Je bent ervaren in operationeel beheer, bijvoorbeeld het plannen van technische releases en updates van databases en systemen. Foutopsporing- en analyses uitvoeren is je niet vreemd, maar ook verbeteringen ter voorkoming van eenzelfde incident in de toekomst.

Daarnaast ben je gewend om als vraagbaak voor de IT Servicedesk te fungeren en 2e lijns ondersteuning te bieden. Optimalisering van IT-processen en databases, uitvoeren van systeembeheer en het fungeren als regisseur naar externe partijen en partners namens de Deli-Home IT organisatie  hoort ook bij je taken.

Je bent een vraagbaak voor collega’s en documenteert de oplossing die je geboden hebt, zodat ook voor je collega’s duidelijk is waarom je voor deze oplossing hebt gekozen en ze jou kunnen ondersteunen waar nodig. Je bent ook in staat om bij een storing te zoeken naar de oorzaak en deze te verhelpen. Hiervoor registreren we zaken in Freshdesk.

Je werkt in sommige gevallen samen met externe partijen, zoals ondersteunende bedrijven of klanten. Je denkt tenslotte actief mee over het verbeteren van processen, werkwijzen en de gebruikte tools, zowel binnen als buiten het team. 

Daarnaast:

 • Heb je HBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding of ervaring;
 • Heb je minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol;
 • Ben je analytisch, gestructureerd, leergierig, stressbestendig en nauwkeurig met een gezond verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Kun je goed conceptueel denken;
 • Kun je goed samenwerken, maar kun je ook goed zelfstandig werken als een project hierom vraagt;
 • Heb je goede communicatieve vaardigheden, zowel als het om praten als om luisteren gaat en beheers je de Nederlands taal;
 • Je hebt kennis van standaarden en technologieën zoals IT besturingssystemen, databases, ERP, CRM applicaties, netwerken, protocollen, IT-Security, ITIL, ITSM of andere IT standaarden;
 • Maar ook goed kunnen luisteren is een must, om de (gebruikers)vragen goed te kunnen beantwoorden en de passende oplossingen te kunnen vinden.

 

ARBEIDSVOORWAARDEN

Deli Home heeft een modern personeelsbeleid waarbij de medewerker en aandacht voor haar/zijn persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Deli Home biedt een vast contract voor 40 uur per week.

Je deelt mee in de resultaten van het bedrijf en kunt gebruik maken van een personeelskortingsregeling voor de mooie producten van Deli Home die van je huis een thuis maken. Jouw standplaats is Gorinchem, al werken we intensief samen met onze collega’s in de vestigingen in Dedemsvaart en Zevenaar.

Het arbeidsvoorwaardenpakket voor deze functie bestaat uit een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder;

 • 25 vakantiedagen;
 • Marktconform salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Een winstdelingsregeling;
 • Een pensioenregeling waarvan de werkgever 50% betaalt;
 • Laptop en smartphone;
 • De mogelijkheid om te werken en te groeien binnen een grote internationale en dynamische organisatie.

 

SOLLICITEER NU!

Ben jij de gemotiveerde Technical Platform Specialist die bijdraagt aan de verdere digitalisering binnen Deli Home en daarmee aan onze visie als dé digitale timmerfabriek van Europa? En herken jij jezelf in het profiel? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet.

Maak van deze uitdagende vacature jouw baan! Voor aanvullende informatie over de functie kun je contact opnemen met Marc Vergunst, Teamleider IT Operations via 06 30 24 59 27. Je sollicitatie met CV kun je naar ons sturen via onze sollicitatiepagina.  

Freie Stelle teilen: 
FINDEN SIE IHREN JOB

Working at Deli Home

Sie können Ihren Traumjob nicht unter unseren Stellenangeboten finden?
Wir sind immer bereit, Menschen mit Leidenschaft und Talent aufzunehmen.
usermagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right