‹ Terug naar nieuwsoverzicht

Deelname Bouwbeurs 2019

Skantrae biedt veel meer dan alleen deuren. Daarom lanceert Skantrae op de BouwBeurs 2019 de nieuwe pay-off: Skantrae Aan alles gedacht.
Tijdens de Bouwbeurs in Utrecht presenteert Skantrae zich voor het eerst in de nieuwe huisstijl voorzien van de heldere pay-off. Het symboliseert onze kracht als dé partner in de bouw die aan alles heeft gedacht. We bieden deuren, accessoires en services en dat zullen we meer gaan uitstralen. Vandaar ‘Aan alles gedacht.’.

Skantrae introduceert op de BouwBeurs haar nieuwe, volledig modulaire dealer showroomconcept. Met dit nieuwe showroomconcept wordt een slimme brug geslagen tussen brochure, website en portal en de showroom en biedt Skantrae dealers nog meer ondersteuning en verkoopgemak.
Tijdens de BouwBeurs is ook het MijnSkantrae portal geïntroduceerd. Dealers kunnen zo direct in de uitgebreide voorraad van Skantrae kijken of online de prijzen van onze producten inzien.
Tot slot is er veel aandacht voor de Skantrae Projectservice. Daarmee stelt Skantrae de groothandel in staat om zijn klanten – de aannemers – volledig te ontzorgen als het gaat om luxe deuren.

Wellicht ook interessant

"Maatwerkoplossingen makkelijk en bereikbaar maken" - Deli Home in Vakblad MIX

Deli Home heeft de ambitie de digitale timmerfabriek van de toekomst te worden. Het traditionele ambacht van houtbewerking wordt met … Lees meer

26 juni 2020

"De digitale timmerfabriek van de toekomst" - Deli Home in vakblad MIX

De komende maanden staat Deli Home met een serie van vier Close-Ups regelmatig in de spotlights in vakblad MIX. Deze … Lees meer

4 oktober 2019