‹ Terug naar nieuwsoverzicht

Deli Home introduceert nieuwe generatie vloeren: COREPEL

Deli Home introduceert een nieuwe generatie vloeren: COREPEL. Exclusief verkrijgbaar bij Aanhuis.nl Deze duurzame vloer is de perfecte keuze voor elk interieur, dankzij het innovatieve ontwerp en de prachtige houtlook.

COREPEL biedt talloze voordelen die de vloer onderscheidt  van andere vloeropties. Het is een duurzame vloer die met zorg is ontworpen, met aandacht voor zowel kwaliteit, esthetiek als milieu-impact. Kortom, COREPEL is het beste alternatief voor een PVC vloer, zowel op het gebied van kwaliteit, gebruiksgemak als duurzaamheid.

Een duurzame kwalitatieve vloer
Eén van de belangrijkste kenmerken van de COREPEL vloer is de duurzaamheid. COREPEL vloeren zijn volledig PVC-vrij, want zijn gemaakt van duurzame houtvezels ingelegd in een laag hoogwaardige hars. In de houtvezels zit CO2 opgeslagen, waardoor de COREPEL vloer een zeer duurzame keuze is.

Bovendien gaat de vloer lang mee omdat hij zeer krasvast is en bovendien goed bestand is tegen dagelijkse slijtage, zelfs in de druk belopen delen van een huis. COREPEL kan zelfs ook probleemloos gebruikt worden in bijvoorbeeld een kantoor of restaurant. Dit onderstrepen wij met 30 jaar garantie. De vloer wordt volledig CO2 neutraal geproduceerd in Zwitserland. COREPEL is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook van hoogwaardige Zwitserse kwaliteit.

100% waterbestendig en geschikt voor vloerverwarming en – koeling, ook elektrisch
Een COREPEL vloer is 100% waterbestendig. Bij knoeien of als er iets lekt hoef je je geen zorgen te maken over vervormingen of schimmel onder de vloer. Dat maakt deze vloer perfect voor ruimtes waar veel vocht is, zoals keukens en badkamers.
Het materiaal waaruit de vloer is gemaakt, heeft uitstekende warmtegeleidende eigenschappen, waardoor de warmte gelijkmatig door de vloer wordt verdeeld. Dit zorgt voor een efficiënte en comfortabele temperatuur in een ruimte. Dit maakt COREPEL geschikt voor vloerverwarming en – koeling.

De COREPEL XL Wood lijn biedt een ruime keuze aan 14 verschillende tinten eiken, variërend van licht grijs tot donker eiken, evenals een verleidelijke notenhouten variant. Daarnaast omvat de collectie 2 COREPEL XL Stone varianten die een warme of grijze betonlook aan elke ruimte geven. Doordat deze betonlook vloeren geen v-groef hebben, benaderen ze de look & feel van een gietvloer. Elke vloerplank is extra breed (24,4 cm) en extra lang (184,5 cm) om de authentieke uitstraling en textuur van echte houten of betonnen vloeren perfect na te bootsen. Dit resulteert direct in een prachtige en tijdloze uitstraling voor elke ruimte in een huis.

De voordelen van een COREPEL vloer op een rij

Wellicht ook interessant

Zonnepanelenpark Deli Home

Gorinchem is sinds kort 1.268 zonnepanelen rijker geworden! Op het dak van de productiehal van Deli Home staan ruim duizend … Lees meer

10 april 2019

Run for the Hunger Project

Op 4 november heeft een aantal van onze sportieve collega's deelgenomen aan de 12e  editie van het Run for the … Lees meer

4 november 2018