‹ Terug naar nieuwsoverzicht

Deli Home maakt klussen makkelijker met 700 m2 CanDo experience area in Praxis Amsterdam Zuid-Oost

Deli Home ontwikkelt voor haar merk CanDo samen met Maxeda DIY Group een CanDo experience area van 700 m2 in Praxis Mega Amsterdam Zuid-Oost. De bouw is in de eerste week van januari gestart en zal naar verwachting begin maart afgerond zijn zodat alles gereed is wanneer de winkels weer open mogen.

De ruimte in één van de grootste bouwmarkten van Nederland wordt ingericht om te inspireren, motiveren en converteren op het gebied van klussen. De eerste fase van de bouw is inmiddels afgerond; de vloeren, muren en stellingen zijn geplaatst. Wat nog rest is de aankleding tot een uitnodigende ruimte met de laatste details. Deze zullen binnen enkele weken afgerond worden zodat de ruimte volledig is afgewerkt wanneer de deuren open mogen voor winkelend publiek die inspiratie, tips en materialen zoeken voor klussen in huis.

Er is plek voor productstellingen, actieproducten, presentatieruimtes en inspiratiepleinen om te zitten en overleggen. Hier komen alle CanDo producten samen en wordt de klant van Praxis geïnspireerd. De inspiratiepleinen spelen in op de huidige trends: landelijk en industrieel. Dit houdt in dat alle CanDo producten bij elkaar zijn geplaatst en consumenten zien wat de mogelijkheden zijn om de aan te pakken ruimte nog mooier in te richten in een bepaalde stijl met de producten van CanDo. Producten zoals vloeren, deuren en traprenovatie van CanDo komen bij elkaar en vormen één harmonieus geheel dat de consument inspireert.

In aanvulling op deze inspiratieruimte is een apart klus- en kennisplein. Hier vindt de consument technische tips en tricks om het interieur aan te pakken, en wordt gedetailleerde productinformatie weergegeven om de juiste keuze te maken voor het klusproject. Het klus- en kennisplein en de inspiratieruimte zijn bewust duidelijk van elkaar onderscheiden. Voor de consument is dit belangrijk in de customer journey: op deze manier kan de consument gemakkelijk zoeken en eenvoudig de juiste oplossing vinden.

Deli Home en Maxeda DIY Group verwachten dat met deze intensieve samenwerking de consument nog beter geholpen wordt om gemakkelijk zelf klussen in huis uit te voeren. Maurice Lagcher, Group Product Manager Wood and Construction van Praxis zegt hierover: “Deli Home is een prettige samenwerkende partner, de basis is goed. Zij helpen altijd om te zorgen dat onze klant de service krijgt die hij verwacht. Door het CanDo plein zijn we intensiever gaan samenwerken en kunnen we onze klanten nog meer inspireren en informeren bij hun klus.”

Wellicht ook interessant

Deli Home collega Erik van Zanten publiceert boek over bedrijfsgeschiedenis

Erik van Zanten, verbeterregisseur op de afdeling Logistiek van Deli Home heeft zijn kennis en ervaring als historicus ingezet om … Lees meer

28 januari 2021

Deli Home op de Interieur Collectie Dagen 2019

Op 15, 16 en 17 september 2019 staat Deli Home op de Interieur Collectie Dagen in de Evenementenhal in Gorinchem … Lees meer

9 augustus 2019