‹ Terug naar nieuwsoverzicht

Deli Home op de Interieur Collectie Dagen 2019

Op 15, 16 en 17 september 2019 staat Deli Home op de Interieur Collectie Dagen in de Evenementenhal in Gorinchem met vernieuwde concepten uit de productgroepen insectenwering en houten vloeren.

Vloeren
Onze houten vloeren collectie “Eigen Eiken” onder het merk Bruynzeel wordt gepresenteerd in een vernieuwde en verbeterde presentatie. De verbrede presentatie geeft een prachtig sfeerbeeld en legt nadruk op de monsterborden.  Om de consument te helpen hebben we recentelijk tevens een “Eigen Eiken Topcollectie” geïntroduceerd. Dit zijn onze favoriete samenstellingen van type vloer, kleur en afwerking die perfect inspelen op de huidige interieurtrends. Bekijk de vernieuwingen van Eigen Eiken zelf tijdens de Interieur Collectie Dagen.

Horren
Ook de horren van Deli Home worden gepresenteerd in een nieuw showroomconcept. Hierbij staat flexibele inzetbaarheid van de presentatieopstelling centraal. Een slanke, gemakkelijk hanteerbare opstelling zorgt ervoor dat de horren ook in kleinere winkels goed op te stellen zijn. Deze nieuwe presentatieopstelling is daarmee een uitkomst voor gespecialiseerde winkels die efficiënt met hun ruimte om willen gaan, zonder daarbij concessies te doen aan de presentatie van de horren van Deli Home.

Bekijk het zelf op de stand van Deli Home tijdens de Interieur Collectie Dagen. Bezoek de stand op nummer 603, ontdek Deli Home en laat onze collega’s je alles vertellen over ons aanbod.

Wellicht ook interessant

Deli Home Holding B.V. versterkt positie door voorgenomen overname Weekamp Deuren

Gorinchem, 24 september 2019 - Deli Home (een participatie van NPM Capital), producent en distributeur van constructieve & decoratieve woonproducten, … Lees meer

9 augustus 2019

Nieuw aanzicht Deli Home panden te Schelluinsestraat

Sinds 3 juni is het herkenbare beeld van de blauw-oranje productiehallen en magazijnen in de Schelluinsestraat permanent gewijzigd. De panden … Lees meer

9 augustus 2019