‹ Terug naar nieuwsoverzicht

Deli Home op Interieur Collectie Dagen 11 – 13 september 2022

Op 11, 12 en 13 september staat Deli Home op de Interieur Collectie Dagen in de Evenementenhal in Gorinchem. Deli Home laat zien dat haar producten aangepast kunnen worden naar de wens van de consument. Zo is het merk STIJL aanwezig met metalen deuren en wanden op maat & trendy en stijlvolle maatwerk meubels en kasten. Daarnaast is ook traprenovatie op maat te bewonderen tijdens dit vakevent.

Deli Home is ervan overtuigd dat het gebruik van maatwerk woonproducten, speciaal geproduceerd voor de ruimte waarin ze worden gebruikt, de beste manier is om een woning te verbeteren en persoonlijk te maken. Bezoek stand 719 en ontdek de woonoplossingen van  Deli Home.

Tijdens de InCoDa presenteert Deli Home de volgende maatwerkproducten uit haar assortiment:

STIJL

Met het merk STIJL laat Deli Home zien dat ingenieus op maat gemaakte meubelen en kasten passen in elk interieur. Elk exemplaar is bijzonder en uniek, want speciaal gemaakt naar wens van de consument.

Metalen deuren en wanden zijn niet alleen voorbehouden aan moderne of Scandinavische interieurs maar passen in elk interieur. Een metalen deur of wand geeft elk type interieur karakter en een stijlvol aanzien. Een glazen deur maakt van twee aparte ruimtes één grote ruimte.

Traprenovatie op maat
Middels de configurator stelt de consument stelt zijn of haar traprenovatie op maat eenvoudig en snel samen middels de online tool. Met Traprenovatie op Maat wordt het inmeten van de overzettreden en eventuele stootborden bij de consument gratis voor je gedaan door Deli Home. Daarna wordt alles tot op de millimeter nauwkeurig op maat gezaagd in onze fabriek. Zo hoeft de trap alleen nog maar te worden geplaatst, wat slechts een halve dag tijd kost.


InCoDa
InCoDa is dé vakbeurs voor het ontdekken van de nieuwste collecties, designs en trends bij de prominente merken op het gebied van raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering in de woning- en projectinrichting. Met de nieuwste trends en masterclasses en inspiratiesessies gegeven door verschillende inspirators uit de branche. Het ambacht is op verschillende stands, tijdens demo’s en natuurlijk ook op het Nationaal Kampioenschap Parketleggen en het Nationaal Kampioenschap Woning- en Projectstofferen te bewonderen.

 

Wellicht ook interessant

Deli Home verduurzaamt transport en logistiek

Deli Home is producent en distributeur van constructieve en decoratieve houten woonproducten. Voor het veilig en duurzaam transporteren van dit … Lees meer

26 augustus 2020

Deli Home op de Interieur Collectie Dagen 2019

Op 15, 16 en 17 september 2019 staat Deli Home op de Interieur Collectie Dagen in de Evenementenhal in Gorinchem … Lees meer

9 augustus 2019