‹ Terug naar nieuwsoverzicht

ISO 9001 certificering voor Deli Home Gorinchem

Deli Home Gorinchem is door auditinstantie TÜV gecertificeerd voor de ISO 9001 norm. CEO Victor Aquina en CFO Jan-Willem Smits mochten vandaag het ISO 9001:2015 certificaat officieel in ontvangst nemen uit handen van René Berendsen van TÜV.

Het managementsysteem voor de activiteiten van Deli Home in Gorinchem is onlangs door middel van een officiële audit beoordeeld door TÜV. Deze instantie is een technische en zakelijke service provider in onafhankelijke beoordeling zoals certificering, keuring, inspectie en training.

ISO certificering
ISO 9001 is dé internationaal erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement en beschrijft waar een organisatie minimaal aan zou moeten voldoen om het mogelijk te maken dat processen worden beheerst en producten systematisch worden verbeterd. Met deze certificering toont Deli Home aan dat ze aan alle eisen en behoeften van haar stakeholders voldoet en verhoogt ze de betrouwbaarheid van haar producten en diensten.

Wellicht ook interessant

Één miljoenste GND-label in een deur geplaatst bij Weekamp Deuren

Op 17 juni 2022 is onder toeziend oog van brandspecialist Joric Witlox, voorzitter Brandveilig Bouwen Nederland (BBN) en GND-directeur Henk … Lees meer

1 augustus 2022

"De digitale timmerfabriek van de toekomst" - Deli Home in vakblad MIX

De komende maanden staat Deli Home met een serie van vier Close-Ups regelmatig in de spotlights in vakblad MIX. Deze … Lees meer

4 oktober 2019