‹ Terug naar nieuwsoverzicht

ISO 9001 certificering voor Deli Home Gorinchem

Deli Home Gorinchem is door auditinstantie TÜV gecertificeerd voor de ISO 9001 norm. CEO Victor Aquina en CFO Jan-Willem Smits mochten vandaag het ISO 9001:2015 certificaat officieel in ontvangst nemen uit handen van René Berendsen van TÜV.

Het managementsysteem voor de activiteiten van Deli Home in Gorinchem is onlangs door middel van een officiële audit beoordeeld door TÜV. Deze instantie is een technische en zakelijke service provider in onafhankelijke beoordeling zoals certificering, keuring, inspectie en training.

ISO certificering
ISO 9001 is dé internationaal erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement en beschrijft waar een organisatie minimaal aan zou moeten voldoen om het mogelijk te maken dat processen worden beheerst en producten systematisch worden verbeterd. Met deze certificering toont Deli Home aan dat ze aan alle eisen en behoeften van haar stakeholders voldoet en verhoogt ze de betrouwbaarheid van haar producten en diensten.

Wellicht ook interessant

Voormalig kantoorpand Schelluinsestraat opgeleverd

Woensdag 15 juni heeft Deli Home officieel haar voormalig kantoorpand aan de Schelluinsestraat in Gorinchem opgeleverd aan de gemeente. Het … Lees meer

15 juni 2022

Deli Home maakt ruimte voor ruim 9.000 extra opslaglocaties in Zevenaar

Deli Home blijft groeien en verder ontwikkelen om de producten en diensten die wij leveren zo efficiënt mogelijk te kunnen … Lees meer

12 februari 2021