‹ Terug naar nieuwsoverzicht

Klantenservice en digitalisering gaan hand in hand met de klantenportal van Deli Home

Door middel van een speciale digitale omgeving kunnen geselecteerde klanten van Deli Home gemakkelijk op elk gewenst moment informatie inzien over het assortiment en bestellingen plaatsen. Al 600 klanten van Deli Home waaronder Bouwmaat, DGN en Kluswijs maken gebruik van deze portal en er wordt nog steeds gewerkt aan de verdere uitrol en uitbreiding van dit systeem, onder andere door de toevoeging van een bestelsysteem voor maatwerkproducten dat direct is aangesloten op de productiefaciliteit.

Inzicht op elk gewenst moment
Geselecteerde klanten van Deli Home ontvangen inloggegevens om toegang te krijgen tot deze portal. Hier vindt elke klant informatie over het assortiment dat specifiek voor deze klant van toepassing is. Iemand die bijvoorbeeld geen horren verkoopt, zal ook geen gegevens van onze horren inzien. Zo blijft de portal overzichtelijk en ziet elke gebruiker alleen relevante informatie. Deze informatie betreft de productprijzen, voorraadstatus en lopende bestellingen en retourorders. Ook vindt de klant kopie facturen en creditnota’s terug op deze portal.

Sinds kort is deze portal ook uitgebreid met service berichten. Voorheen ontvingen klanten belangrijke informatie over productintroducties, prijsupdates, gewijzigde levertijden en dergelijke via e-mail. Momenteel wordt gewerkt om alle klanten deze informatie via de portal aan te bieden. Het voordeel hiervan is dat serviceberichten nog beter afgestemd worden op de specifieke klant die op dat moment is ingelogd. Daarnaast hebben klanten op deze manier alle informatie direct bij de hand en is informatie gemakkelijk terug te vinden.

Directe lijn tussen klant en productiefaciliteit
Recentelijk is ook een klant specifiek bestelsysteem speciaal voor onze maatwerkproducten geïntegreerd in deze portal. Met dit systeem kunnen klanten in hun eigen omgeving het speciaal voor hun geselecteerde assortiment maatwerk configureren en bestellen. Middels een koppeling tussen de digitale klantomgeving en de aansturingsmachines in de productiefaciliteit worden de gegevens direct naar de productiefaciliteit verzonden. Na deze verzending wordt het product binnen een dag geproduceerd. De portal biedt voordelen op het gebied van snelheid en gemak en wordt continu voorzien van updates en bevat dus altijd de meest recente informatie.

Uiteraard blijft ons account support team operationeel en staan zij nog steeds voor alle klanten klaar. Onze telefooncentrale is echter alleen tijdens kantooruren bereikbaar. De klantenportal is 24 uur per dag te gebruiken. Dit zorgt er dus niet alleen voor dat klanten sneller antwoord vinden op simpele vragen, ook ons account support team heeft hierdoor meer tijd om complexere vragen sneller te behandelen. Zo werkt Deli Home aan de verdere ontzorging van haar klanten.

Wellicht ook interessant

Deli Home verduurzaamt transport en logistiek

Deli Home is producent en distributeur van constructieve en decoratieve houten woonproducten. Voor het veilig en duurzaam transporteren van dit … Lees meer

26 augustus 2020

Werk maken van verpakkingsreductie

Binnen Deli Home vinden wij het belangrijk dat we veilig werken met volledig respect voor mensen, eigendommen en het milieu. … Lees meer

11 juli 2022