‹ Terug naar nieuwsoverzicht

Maak kennis met Decowall Acoustic Tile

Maak kennis met Decowall Acoustic Tile, de ideale wanddecoratie voor elke muur en plafond. Met deze sfeervolle tegels creëer je in een handomdraai een stijlvolle aankleding van een lege wand. De decoratieve tegels kunnen op verschillende manieren worden geplaatst en gecombineerd, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt om je eigen persoonlijke kunstwerk te creëren. De tegels zijn zowel horizontaal als verticaal te plaatsen en kunnen ook met elkaar gecombineerd worden voor een unieke uitstraling. Daarnaast kan Decowall Acoustic Tile ook over de hele muur of als los geheel worden gebruikt, waardoor het meer als decoratie fungeert. Dit maakt het product nog veelzijdiger en geschikt voor elke ruimte en elk interieur.

Decowall Acoustic Tile heeft ook een geluidsabsorberende werking dankzij het vilt op de achterkant. Hierdoor verbetert het de akoestiek van elke ruimte. De tegels hebben een afmeting van 50 x 50 cm en zijn daarom gemakkelijk te vervoeren en te monteren. Je kunt ze direct op de muur of plafond monteren met behulp van lijm, kit of schroeven. Elke doos bevat vier tegels, wat betekent dat je in totaal 1 m² aan tegels per doos hebt. De tegels zijn beschikbaar in diverse warme kleurtinten. Doordat de bredere latten ook aan de zijkanten omhuld zijn, ontstaat er een rustige uitstraling. De apart verkrijgbare eindprofielen maken het geheel af.

Decowall Acoustic Tile is geproduceerd van duurzame grondstoffen en gecertificeerd hout. De productie vindt lokaal plaats, waardoor je met dit product de duurzamere keuze maakt voor een lattenwand. Kortom; met Decowall Acoustic Tile kies je voor een duurzame én stijlvolle oplossing voor jouw wanddecoratie. Het product is perfect voor elk interieur en elke ruimte, van thuis tot op kantoor en in restaurants.

Bezoek de CanDo website

Ontdek de mogelijkheden van Decowall Acoustic in de inspiratie video.

 

Wellicht ook interessant

Deli Home in het AD Rivierenland

Het oude verzekeringskantoor van Trias op het Stadhuisplein in Gorinchem is een grote interieurshowroom én het hoofdkantoor van Deli Home. … Lees meer

20 december 2018

Weekamp Deuren in Tsjechië geeft nieuwe collega’s uit Oekraïne warm welkom

Na het uitbreken van de oorlog in Oekraïne besloot het management van onze Tsjechische vestiging van Weekamp Deuren familieleden van … Lees meer

22 december 2022