Welkom thuis.

Ons plan

Bij Weekamp begrijpen we dat een deur niet alleen functioneel, maar ook heel mooi kan zijn. Als belangrijk onderdeel van het interieur geeft de juiste deur jou het gevoel dat je écht thuis komt. Daarbij hoort natuurlijk ook dat jij je geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit of veiligheid van je deur; daar hebben wij al over nagedacht.

Wie zijn wij

Wij bij Weekamp zijn de benaderbare en servicegerichte partij waarbij je terecht kunt voor al jouw wensen omtrent deuren. Onze expertise op het gebied van binnendeuren, buitendeuren, bewerkingen en deurbeslag delen wij maar al te graag. Wij denken graag met je mee en houden van een persoonlijke touch bij al onze services zoals montage, aflakken, maatwerk productie, bewerkingen of een supersnelle leverservice. Of het nu grootschalige projecten of individueel maatwerk betreft, Weekamp staat voor je klaar!

Wat doen wij

Bij Weekamp besteden we veel aandacht aan design. Een deur is onderdeel van het interieur, iets dat jouw huis een thuis maakt en dus helemaal bij jou moet passen. Daarbij doen we echter geen concessies aan goede kwaliteit! In onze fabrieken maken we gebruik van de beste materialen en de nieuwste technieken. Ambachtelijk vakmanschap en innovatie gaan daarbij hand in hand. Zo werken wij al 40 jaar aan het creëren van mooie én degelijke deuren.