‹ Terug naar nieuwsoverzicht

Naamswijziging bedrijven Deli Home

Binnenkort ondergaan verschillende van onze bedrijven een naamswijziging. Vanaf 1 juli 2019 zullen onze organisaties voortgezet worden volgens de onderstaande statutaire namen:

V.a. 1 juli Huidig
Deli Home Netherlands B.V. JéWéRET Verkoopmaatschappij B.V.
Deli Home Timber Productions B.V. B.V. Houtwarenfabriek voorheen J. Willemstein
Deli Home Belgium N.V. N.V. JéWé Products
Deli Home Belgium Trading N.V. N.V. JéWé Trading
Deli Home Iberia MF JéWé Lda
Deli Home Hungary JéWé Kft
Deli Home Poland Bruynzeel Plastics Polska Sp. z.o.o.

Sinds 2018 voeren Bruynzeel Home Products B.V., JéWéRET Verkoopmaatschappij B.V. en Deli Home Holding B.V. gezamenlijk de naam Deli Home. Wij bundelen onze krachten en kunnen onze klanten daardoor nog beter van dienst zijn met gespecialiseerde product- en marktkennis. Zo kunnen wij snel inspelen op de constante veranderingen van de on- en offline activiteiten in de verschillende distributiekanalen. Om onze focus verder kracht bij te zetten en voor onze relaties de situatie overzichtelijker te maken, voeren wij per 1 juli bovenstaande naamswijzigingen door waarbij wij eenduidiger communiceren onder de naam Deli Home.

Onze vertrouwde producten en merken blijven voortbestaan, met dezelfde services, voorwaarden en condities die onze klanten van ons gewend zijn.

Wellicht ook interessant

Overname Weekamp Deuren door Deli Home formeel afgerond

Gorinchem, 6 november 2019 – Deli Home (een participatie van NPM Capital), producent en distributeur van constructieve en decoratieve woonproducten, … Lees meer

7 juni 2019

Rondleiding Werkvisie de Hoop

Bij Deli Home hebben we op dinsdag 16 oktober een uitgebreide rondleiding verzorgd voor een personeelsdag van de meubelmakers van … Lees meer

7 juni 2019