‹ Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuw bij CanDo: zwarte radiatorbekleding

We zien het steeds vaker terugkomen in het interieur: zwarte, industriële accenten zoals je dat bij kasten, deuren en kozijnen ziet. Om deze industriële stijl verder tot uitdrukking te brengen in het interieur biedt Deli Home onder het merk CanDo nu ook zwarte radiatorbekleding aan. Zo wordt de industriële look helemaal compleet.

De radiatorbekleding is gemaakt van MDF wat stevig en gemakkelijk te bewerken is. Alle onderdelen zijn ommanteld met folie, er is dus geen afwerking meer nodig. De onderdelen van de radiatorbekleding zijn volledig op maat te maken zodat er voor elke radiator een passende oplossing is.

Waarom radiatorbekleding
Een radiator is nuttig, maar niet altijd mooi. Bij een zorgvuldig samengesteld interieur kan een radiator een doorn in het oog zijn. Radiatorbekleding is de ideale oplossing om radiatoren mooi weg te werken en onderdeel te maken van het interieur waarbij vrijwel geen warmte verloren gaat. CanDo biedt radiatorbekleding in verschillende afmetingen en stijlen. Deze zijn altijd makkelijk op maat te maken en te bevestigen. De nieuwste toevoeging in dit assortiment is de stijlvolle zwarte radiatorbekleding, speciaal voor de moderne interieurs.

Zwart toegepast in het interieur
Zwart is een tijdloze kleur die niet voor niets veelvuldig wordt ingezet – zwart combineert immers altijd goed. Zwart kan worden toegepast in een interieur om een Scandinavische of industriële stijl te creëren. Twee populaire stijlen die in de huidige woontrends nog altijd prominent aanwezig zijn. Het gebruik van zwart in het interieur creëert ook een intieme sfeer. Welke sfeer je ook wilt uitdrukken, met de zwarte radiatorbekleding van CanDo bereik je het juiste resultaat.

Benieuwd naar de andere mogelijkheden binnen het assortiment van CanDo radiatorbekleding? Bekijk alle opties op onze website.

Bezoek de CanDo website

Wellicht ook interessant

Nieuw aanzicht Deli Home panden te Schelluinsestraat

Sinds 3 juni is het herkenbare beeld van de blauw-oranje productiehallen en magazijnen in de Schelluinsestraat permanent gewijzigd. De panden … Lees meer

6 juni 2019

Deli Home introduceert de voordeur met isolatiekern, de voordeur van de toekomst

Een voordeur met een hoge isolatiewaarde, minder krimp- en zwelgedrag, licht in gewicht en minder gevoelig voor weersomstandigheden dus minder … Lees meer

3 augustus 2020