‹ Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuw: tafels en tafelbladen op maat van CanDo

Mogelijkheid om unieke tafel op maat te maken
Nieuw in het assortiment van CanDo: tafels op maat. Dit assortiment is een uitbreiding op ons succesvolle ‘hout op maat’ concept. Met deze nieuwe toevoeging kan de consument zijn/haar eigen unieke tafel ontwerpen en bestellen. In Nederland te bestellen bij Gamma, Karwei en Praxis en in België verkrijgbaar bij Gamma, Hubo en Brico.

Unieke tafels op maat gemaakt
Ons nieuwe tafel op maat concept van CanDo is een geweldige uitkomst voor consumenten die hun interieur een unieke touch willen geven.

Met behulp van onze configurator stelt de klant zelf zijn/haar perfecte tafelblad samen te stellen. Naast de houtsoort, vorm en afmeting kiest de consument ook welke randafwerking hij/zij wil hebben. Daarnaast kan hij/zij ook de keuze maken tussen stalen of houten poten om de tafel compleet te maken. De configurator is een handige online tool op de websites van Gamma, Karwei, Praxis, Brico en Hubo waarmee consumenten op een eenvoudige en gepersonaliseerde manier producten op maat kunnen samenstellen en bestellen.

Als de bestelling is geplaatst gaan wij aan de slag in onze eigen fabriek; wij zagen het tafelblad op maat, in welke vorm er dan ook is gekozen. Vervolgens leveren wij, binnen 5 tot 12 werkdagen, de complete bestelling netjes bij de consument af of haalt de consument deze op in de bouwmarkt. Geheel volgens de keuze van de consument. Deze hoeft dan alleen nog de tafel af te werken met olie, of lak en de tafelpoten te monteren. Dit tafel op maat concept van CanDo is speciaal ontworpen om te voldoen aan de specifieke wensen en eisen van de consument en maakt iedere tafel uniek.

Ook tafelbladen op maat
Ook is het voor de consument mogelijk om alleen een tafelblad op maat te laten maken. Ook deze kan de consument samenstellen in onze configurator.

De volgende materialen zijn beschikbaar voor het tafelblad:

  • Massief tafelblad vuren
  • Massief tafelblad eiken gelamineerd
  • Massief tafelblad berken
  • Massief paneel grenen
  • Eiken tafelblad doorlopend lamel
  • Ocoumé multiplex

Wellicht ook interessant

Deli Home neemt insectenhorrenspecialist bash-tec over

Europa's digitale timmerfabriek versterkt internationale aanwezigheid met een innovatieve specialist in insectenhorren in Duitsland Deli Home, een Nederlandse maatwerk fabrikant en … Lees meer

2 februari 2023

Naamswijziging bedrijven Deli Home

Binnenkort ondergaan verschillende van onze bedrijven een naamswijziging. Vanaf 1 juli 2019 zullen onze organisaties voortgezet worden volgens de onderstaande … Lees meer

7 juni 2019