Raad van Commissarissen

Bart Coopmans

Bart Coopmans

Bart Coopmans startte zijn carrière bij Unilever, waar hij vanaf 1992 diverse functies op het gebied van finance en brandmanagement heeft bekleed. Na acht jaar bij Unilever werkzaam te zijn geweest, heeft Bart zijn carrière voortgezet als Principal bij de Boston Consulting Group, waar hij tot 2006 werkzaam was. Vanaf 2007 tot heden is Bart werkzaam als Managing Director bij NPM Capital.

Ad Walter

Ad Walter

Als interne auditor en assistent-controller bij Hoogovens stond Ad Walter aan het begin van zijn carrière. In 1990 startte hij als controller en in 1994 werd hij CFO van de Praxis Group (Praxis, Formido, Hubo en Houthandel Utrecht). Van 1999 tot 2009 was hij CEO van de Praxis Group (Maxeda doe-het-zelf). Hierna was hij werkzaam als CFO bij Hema van 2009 tot 2015. Ad is tevens voorzitter van de Raad van Commissarissen van Olympia uitzendbureau en lid van de adviesraad van SportCity/F4F.

Duncan Moser

Duncan Moser

Duncan Moser studeerde Luchtvaart- en Ruimtevaart Techniek in Delft. De eerste twintig jaar van zijn loopbaan was hij werkzaam voor HEINEKEN in verschillende internationale Operations- en Supply Chain Management functies, onder meer in Azië, vanuit Singapore en Suriname. Na afronding van zijn Executive MBA in Madrid startte hij begin 2018 als Managing Director voor Faber Halbertsma Group.