Raad van Commissarissen

Frank van der Vloed, Voorzitter

Frank van der Vloed (1961) is per augustus 2022 benoemd tot voorzitter van de raad van commissarissen bij Deli Home.

Zijn eerdere functies waren onder meer President Europe Signify, Managing Director Signify Benelux en CEO van enkele markten en businesses binnen Philips Lighting.

Frank is tevens voorzitter van de Raad van Commissarissen van Brunel, lid van de Raad van Commissarissen van Diagnostiek voor U en lid van Topteam Sport bij SportInnovator.

Utho Creusen

Utho Creusen (1956)  is per 1 april 2023 lid van de lid van de raad van commissarissen bij Deli Home.

Hij werkte 30 jaar in de detailhandel. Van 1979 tot 2001 bij OBI Bau- und Heimwerkermärkte, recentelijk was Utho voorzitter van de raad van bestuur van OBI Franchise Center GmbH en lid van de raad van bestuur van OBI AG. Van 2002 tot 2008 werkte hij als lid van de Raad van Bestuur van Media-Saturn-Holding.

Tegenwoordig is hij lid van de raad van toezicht, adviesraad en adviseur van verschillende internationale ondernemingen. Utho studeerde aan de Universiteit van Keulen.


Mathieu Lebrun

Mathieu Lebrun (1981) is sinds juli 2022 lid van de raad van commissarissen bij Deli Home.

Mathieu Lebrun kwam in 2004 bij Ardian werken en sinds 2018 maakt hij deel uit van het Ardian Expansion team als Director in Luxemburg. Mathieu gaf eerder leiding aan het kantoor van Ardian in Singapore, waar hij directeur was van de teams Fund of Funds en Investor Relations. Mathieu is momenteel bestuurslid van verschillende ondernemingen in Luxemburg.

Mathieu studeerde in 2004 af aan de HEC in Parijs met een MSc in Management.