‹ Terug naar nieuwsoverzicht

Skantrae breidt assortiment uit met PVC en laminaat vloeren

Het assortiment van Skantrae, onderdeel van Deli Home, is verder uitgebreid: de Skantrae PVC en laminaat vloeren zijn verkrijgbaar bij de verkooppunten van Jongeneel en Bouwmaat. Deze uitbreiding is een mooie aanvulling op het huidige assortiment.

Een mooi en gemakkelijk te leggen vloer: de PVC vloeren van Skantrae
De meest populaire vloer op dit moment is toch echt de PVC vloer. Net zo mooi als een stenen of houten vloer en ook nog:
•    Onderhoudsvriendelijk;
•    Slijtvast;
•    Geluiddempend;
•    100% waterbestendig

De PVC vloeren van Skantrae zijn hierdoor geschikt voor elke ruimte en kunnen mooi doorgelegd kunnen worden. Heb je vloerverwarming en -verkoeling in huis? Ook dan is een PVC-vloer ideaal!

Het grootste voordeel van de vloeren is misschien wel dat ze snel en eenvoudig te leggen zijn. Door de geïntegreerde ondervloer kan de complete vloer in één keer gelegd worden. De PVC-vloer is verkrijgbaar in verschillende formaten: zowel als plank of juist in een mooie tegel. Meer informatie over onze PVC-vloeren vind je hier.

Skantrae laminaat vloeren: haast niet van echt hout te onderscheiden
Ook bieden we vanaf nu mooie laminaat vloeren. De laminaat vloeren van Skantrae brengen warmte en sfeer in huis. Er is keuze in verschillende eigentijdse decors. Denk aan licht eiken of warm beton. Skantrae heeft voor alle situaties de juiste ondervloer. Deze beschermt de klikverbinding van het laminaat en zorgt voor geluiddemping en betere isolatie.

Door het gepatenteerde kliksysteem is het Skantrae laminaat snel en eenvoudig te leggen. Je kunt kiezen voor een basisbreedte maar ook voor een extra brede plank. Door een extra brede plank toe te passen lijkt de ruimte groter.

De planken zijn voorzien van een v-groef en haast niet van een echte houten vloer te onderscheiden. Het laminaat is zeer slijtvast en geschikt voor vloerverwarming. Meer informatie over onze laminaatvloeren vind je hier.

Plinten: onmisbaar in je interieur
Plinten zorgen niet alleen voor bescherming van de muur, maar maken het interieur ook helemaal af. Skantrae biedt een breed assortiment plinten: rechte plinten of geprofileerd en in verschillende hoogtes.

Daarnaast zijn er vloerprofielen in meerdere kleuren beschikbaar, zodat de overgang tussen twee verschillende vloeren of rondom een deurmat mooi afgewerkt kan worden. Bekijk onze plinten hier.

Over Skantrae
Skantrae is onderdeel van Deli Home, gevestigd in Zevenaar en al ruim 40 jaar actief op de Nederlandse en Belgische markt. Skantrae is het merk voor de vakman, met uitgebreide ondersteuning vanuit de Skantrae Projectservice, persoonlijke verkoopondersteuning, bestekteksten in Stabu en beschikbare productdata.

Meer weten over de laminaat en PVC vloeren van Skantrae?

Bezoek de Skantrae website

Wellicht ook interessant

"Doe-het-zelf en vakwerk makkelijker maken" - Deli Home in Vakblad MIX

Gedurende verschillende Close-Ups staat Deli Home regelmatig in de spotlights in vakblad MIX. Deze maand staat de toegevoegde waarde van … Lees meer

8 april 2020

Nieuwe eigenaar wil digitale strategie en Europese expansie van Deli Home hoogste prioriteit geven

De Franse investeringsmaatschappij Ardian is voornemens om Deli Home over te nemen; De overname stelt Deli Home de komende … Lees meer

6 april 2021