‹ Terug naar nieuwsoverzicht

Softwareontwikkelaar Numdata overgenomen door Deli Home

Deli Home, een participatie van NPM Capital, producent en distributeur van constructieve & decoratieve woonproducten, maakt bekend dat zij Numdata, producent van ontwerp-, planning- en productiesystemen voor de meubelindustrie, heeft overgenomen.

Numdata is de producent van online configuratoren waaronder de Deli Home kastenconfigurator. Deli Home is derhalve verheugd aan te kondigen Numdata te hebben overgenomen om in samenwerking met haar eigen software development tak Unicon Creation verdere ontwikkelingen vorm te geven. Ontwerp en productie van meubels is ingewikkeld. Numdata maakt dit met haar digitale oplossingen eenvoudig voor de gebruiker. Dit past perfect binnen de visie van Deli Home om complexe maatwerkoplossingen simpel te maken. Hierdoor wordt vakmanschap voor iedereen bereikbaar en bouwt Deli Home verder aan de digitale timmerfabriek van de toekomst.

Frank Schepers (Algemeen Directeur Numdata): “Onze ambities zijn volledig in lijn met die van Deli Home, wij zijn dan ook verheugd als onderdeel van Deli Home door te kunnen bouwen aan onze producten en een bijdrage te kunnen leveren aan de visie van Deli Home om vakmanschap voor iedereen bereikbaar te maken door de inzet van onze software.”

Victor Aquina (CEO Deli Home): “Numdata biedt ons een kans om versneld te investeren in de verdere digitalisering van maatwerk productie voor verschillende van onze assortimenten. Dit past perfect binnen onze strategie.”

Over Deli Home
Deli Home is bekend van de merken CanDo, Bruynzeel, Lundia, Skantrae en Weekamp. Het bedrijf is producent en distributeur van de productgroepen hout, deuren, vloer & trap, opbergen, horren en sanitair waarbij hout de verbindende factor is tussen alle productgroepen. Deli Home heeft 1600 medewerkers, is actief in 10 landen en realiseert een omzet van € 330 miljoen in de kanalen doe-het-zelf, woninginrichting, bouwmaterialengroothandel en via online retailers.

Over Numdata
Numdata is opgericht in 1990 werkt niet alleen aan de ontwikkeling, maar ook de implementatie en ondersteuning van haar systemen met gebruikers in de BeNeLux, Duitsland en Scandinavië. Het vlaggenschip van Numdata is Ivenza&trade. Dit is een web based softwarepakket dat productiebedrijven in de meubelbranche in staat stelt extreem snel te ontwerpen en daarna vergaand geautomatiseerd te produceren.

Wellicht ook interessant

MVO Verslag 2017

Ons MVO-verslag van 2017 is in een geheel nieuw jasje gestoken en te bekijken via deze link. In verband met … Lees meer

30 november 2018

Deli Home maakt ruimte voor ruim 9.000 extra opslaglocaties in Zevenaar

Deli Home blijft groeien en verder ontwikkelen om de producten en diensten die wij leveren zo efficiënt mogelijk te kunnen … Lees meer

12 februari 2021