‹ Terug naar nieuwsoverzicht

Team Deli Home België zet samen met haar partners inzamelingsplan op voor Oekraïne

Deli Home België werkt samen met houtleverancier Feniks in Polen. De schaverijen van Feniks hebben een aantal Oekraïense mannen in dienst. Zij zijn echter vanwege de oorlog teruggekeerd naar hun thuisland om daar te vechten. Hun families verblijven nog wel in Polen en zijn opgevangen door de schaverijen.

Voor deze families maakt het team van Deli Home België zich hard. Samen met een aantal partners heeft zij daarom een inzamelingsplan opgezet. Maar liefst 14  pallets met eerste levensbehoeften zoals luiers en dekens, maar ook twee rolstoelen zijn ingezameld. Deli Home België haalde de goederen op en verzorgde en bekostigde de rit vanuit België naar Polen toe.

Onlangs heeft het team uit België heeft een schenking gekregen van 30.000 luiers en deze verscheept naar Feniks in Polen. Deze goederen zijn bestemd voor de Oekraïense vluchtelingen die zij opvangen.

Wellicht ook interessant

Deelname DGN beurs 2019

Op 20 mei vond de eerste editie van de DGN beurs in Hoevelaken plaats. Tijdens deze middag en avond was … Lees meer

21 mei 2019

Tweegesprek over de impact van corona tussen Victor Aquina, CEO Deli Home en Raf Lambrix, CEO van BD myShopi

‘‘Deze tijd vraagt méér van het leiderschap, of misschien beter: andere dingen’’ De coronapandemie heeft op vrijwel iedere onderneming impact gehad, … Lees meer

8 januari 2021