‹ Terug naar nieuwsoverzicht

Team Deli Home België zet samen met haar partners inzamelingsplan op voor Oekraïne

Deli Home België werkt samen met houtleverancier Feniks in Polen. De schaverijen van Feniks hebben een aantal Oekraïense mannen in dienst. Zij zijn echter vanwege de oorlog teruggekeerd naar hun thuisland om daar te vechten. Hun families verblijven nog wel in Polen en zijn opgevangen door de schaverijen.

Voor deze families maakt het team van Deli Home België zich hard. Samen met een aantal partners heeft zij daarom een inzamelingsplan opgezet. Maar liefst 14  pallets met eerste levensbehoeften zoals luiers en dekens, maar ook twee rolstoelen zijn ingezameld. Deli Home België haalde de goederen op en verzorgde en bekostigde de rit vanuit België naar Polen toe.

Onlangs heeft het team uit België heeft een schenking gekregen van 30.000 luiers en deze verscheept naar Feniks in Polen. Deze goederen zijn bestemd voor de Oekraïense vluchtelingen die zij opvangen.

Wellicht ook interessant

Deli Home op de Interieur Collectie Dagen 2019

Op 15, 16 en 17 september 2019 staat Deli Home op de Interieur Collectie Dagen in de Evenementenhal in Gorinchem … Lees meer

9 augustus 2019

Klantenservice en digitalisering gaan hand in hand met de klantenportal van Deli Home

Door middel van een speciale digitale omgeving kunnen geselecteerde klanten van Deli Home gemakkelijk op elk gewenst moment informatie inzien … Lees meer

25 september 2020