‹ Terug naar nieuwsoverzicht

Weekamp Deuren lanceert website voor de professional

Weekamp Deuren, onderdeel van Deli Home, heeft een nieuwe website gelanceerd speciaal voor B2B klanten en partners. De website is op 1 april live gegaan. Met deze nieuwe website informeert Weekamp Deuren haar professionele klanten over de laatste ontwikkelingen.

Daar waar de reguliere website van Weekamp Deuren zich richt op het inspireren en informeren van de consument, is het doel van de nieuwe website om professionele klanten te voorzien van voor hun relevante informatie zoals afgeronde projecten en productontwikkelingen. Ook actuele levertijden van bestel- en maatwerkartikelen zijn hier in te zien. Al deze informatie op één overzichtelijke plaats ondersteunt de professionele klant nog beter en bespaart tevens kostbare tijd.

Website voor professionals
De website richt zich op verkopers van Weekamp Deuren zoals deurenspecialisten en deurenspeciaalzaken, maar ook op klanten die de deuren voorschrijven of verwerken in hun projecten zoals architecten, timmerfabrikanten en aannemers. Ook is de nieuwe website een uitkomst voor klanten in de projectmatige renovatie zoals woningcoöperaties en vastgoedonderhouders.

Kennisbank
Op de nieuwe B2B website kan technische informatie worden bekeken en gedownload via de kennisbank. Met de kennisbank vindt de bezoeker informatie over onder andere de kwaliteit en garantie van de deuren van Weekamp. Zo kunnen professionele klanten in één overzicht alle informatie vinden die voor hun relevant is op dat moment.

Bezoek de website

Wellicht ook interessant

Tweegesprek over de impact van corona tussen Victor Aquina, CEO Deli Home en Raf Lambrix, CEO van BD myShopi

‘‘Deze tijd vraagt méér van het leiderschap, of misschien beter: andere dingen’’ De coronapandemie heeft op vrijwel iedere onderneming impact gehad, … Lees meer

8 januari 2021

Softwareontwikkelaar Numdata overgenomen door Deli Home

Deli Home, een participatie van NPM Capital, producent en distributeur van constructieve & decoratieve woonproducten, maakt bekend dat zij Numdata, … Lees meer

26 juni 2020