Werken bij

Heb jij ook meer in huis?

Om in een markt vol doe-het-zelvers en bouwprofessionals succesvol te zijn, moeten we zelf natuurlijk ook van aanpakken weten. Daarom zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde collega’s die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken.

 

Gewoon anders

Ja-knikkers zijn gemakkelijk te vinden, maar mensen die out of de box kunnen denken zijn de spreekwoordelijke eenhoorns in de arbeidsmarkt. Wij zoeken geen mensen die naadloos in ons team passen; wij zoeken mensen die ons verder aanvullen en iets nieuws toevoegen. Alleen zo blijven we competitief op alle vlakken waar wij actief zijn.
De handelsgeest die stamt uit onze roots is nog altijd intact gebleven. Onze collega’s hebben een passie voor ondernemerschap, wij zijn mensen die kansen zien en kunnen benutten. Mensen die durven doen en over grenzen blijven kijken. Kortom, mensen die waarde creëren; en daarmee bedoelen we natuurlijk niet alleen maar geld. Met een frisse blik, flink wat pit en een gezonde dosis eigenzinnigheid pas jij in het team van Deli Home.

openstaande vacatures

In beweging

Bij Deli Home zitten we niet graag stil. Om een dynamische markt bij te benen moeten we tenslotte zelf ook in beweging blijven. Met een team van zo’n 1600 medewerkers verdeeld over 10 landen werken wij iedere dag weer aan de innovatie en ontwikkeling van een assortiment dat bestaat uit duizenden verschillende constructieve en decoratieve woonproducten. Door continu te reflecteren op waar we mee bezig zijn, zoeken we altijd naar manieren om beter, sneller en sterker te worden. Dit vraagt natuurlijk flexibiliteit van alle werknemers, maar geeft ook ruimte voor groei en ontwikkeling.

Onze werksfeer

Even binnenlopen bij de “baas” met een vraag of gewoon voor een gezellig praatje is hier aan de orde van de dag. Regelmatig is er gelegenheid om met je collega’s een drankje te pakken en bij te praten over alles wat niet aan werk gerelateerd is—of juist wel natuurlijk.

Meer weten over hoe het is om bij Deli Home te werken? Bekijk dan de verhalen van onze collega’s

Onze collega’s