Wie zijn we

Ontdek onze organisatie

Bij Deli Home zijn wij ervan overtuigd dat het gebruik van maatwerk woonproducten, speciaal geproduceerd voor de ruimte waarin ze worden gebruikt, de beste manier is om een woning te verbeteren en persoonlijk te maken. Wij vinden waardecreatie, duurzaamheid en kwaliteit van craftsmanship het belangrijkst als het gaat om productontwikkeling.

Onze activiteiten

Onze traditionele rol als groothandelaar die toegevoegde waarde biedt voor de home improvement markt is aangevuld door onze capaciteit in productontwikkeling en productie in verschillende productgroepen. Wij hebben grip op elke stap in de keten: van inspiratie, configuratie en creatie tot levering en montage. Waardecreatie door continue verbetering van ieder van deze stappen in onze productgroepen is wat ons onderscheidt van andere partijen in de markt.  Tevens zijn wij een full-service distributeur.

Ons assortiment

Wij zijn actief in de productgroepen hout, deuren, vloer & trap, opbergen en horren. We tillen category management naar een hoger niveau: door het effect van onze oplossingen en producten continu te meten, blijven wij op de hoogte van de wensen van de consument en hebben we volledig inzicht in hun customer journey. We ondersteunen onze klanten bij het inspelen op de veranderende behoeften van de consument en implementeren continu nieuwe diensten om klanten te helpen groeien door ze van on-trend producten te voorzien.

Onze markt

Deli Home is actief in de B2B-markt waarbij we nauw in contact staan met klanten in zowel de consumenten- als de professionele markt met daarbij een sterke focus op de consument. Onze klanten zijn grootschalige retailers in DHZ, bouwmaterialen groothandels, aannemers en online retailers.