Dealer login
26 mars, 2024

Sales Representative

Handel/Commercieel
Fulltime

Sales Representative

Als vertegenwoordiger ben jij verantwoordelijk voor omzetgroei en het ontwikkelen van jouw eigen (key) accounts. In deze rol ben je actief op tactisch en operationeel niveau. Jij zorgt ervoor dat je vanuit een goede analyse en een gedegen plan de markt betreedt. Jij treedt met jouw huidige en potentiële dealers in contact om te kijken of en hoe de maatwerk producten van Deli Home kunnen bijdrage bij de business van jouw (potentiële) klant. Jij sluit samenwerkingen met oog op waardecreatie voor je klanten als de (eind)gebruikers van onze producten. Dit vergt een goed inlevingsvermogen in de markt en in wat Deli Home en haar producten voor de business van je klanten kan betekenen. Je werkt nauw samen met de collega vertegenwoordigers en de collega’s op het hoofdkantoor die o.a. verantwoordelijk zijn voor de productontwikkeling en marketing.

Je belangrijkste taken zijn:

 • New business en business development
 • Ontwikkeling van de markt met als eindklanten kastenspecialisten, DIY Retail en high end woninginrichters
 • Planmatige en operationele marktontwikkeling

 

Jouw competenties als Sales Representative

We zoeken een  commerciële aanpakker die het leuk vindt om veel contact te hebben met prospects en klanten. Je vindt het een mooie uitdaging om professionals te inspireren met de mogelijkheden van op maat gemaakte producten en goede relaties op te bouwen vanuit jouw netwerk. Je wilt jezelf ontwikkelen en hebt een gezonde ambitie. Jij ziet kansen en hebt de competenties om ook op een meer abstract niveau te schakelen. Je bent ondernemend en met veel passie haal jij resultaten. Kortom:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Circa 3 jaar ervaring in een commerciële rol
 • Ervaring in conceptueel verkopen en beheren en uitbouwen van (key) accounts
 • Affiniteit met woninginrichting
 • Affiniteit met marketing en doorverkoop/cross sell

 

Werkgebied

Je bent landelijk actief en regelmatig op het mooie Deli Home kantoor in Gorinchem.

 

Jouw vooruitzichten

Deli Home is een platte organisatie met een informele sfeer, waarin open communicatie en teamwork een belangrijke rol spelen. Wij moedigen onze medewerkers aan om ideeën te delen en initiatieven in te brengen of uit te werken. Deze vorm van betrokkenheid en ondernemerschap is cruciaal voor ons succes.

Als onderdeel van modern en goed werkgeverschap bieden we onze medewerkers een marktconform salaris en de gelegenheid om mee te delen in de resultaten van het bedrijf.

We hebben een beleid voor hybride werken waarmee we iedereen in de gelegenheid stellen om een passende balans te vinden tussen aanwezigheid op kantoor, contact met collega’s en werken vanuit huis.

Omdat Deli Home alleen maar kan groeien als al haar medewerkers groeien, neemt de ontwikkeling van onze medewerkers een centrale plaats in. We kennen een aantal vaste opleidings- en trainingsprogramma voor specifieke groepen medewerkers. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden voor individuele groei en ontwikkeling die wij voor onze medewerkers faciliteren, zowel in tijd als in geld.

 

Over Deli Home

Deli Home is een innovatief en toonaangevend bedrijf in de productie en verkoop van Home Improvement producten. We zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte producten voor het verfraaien van je woning. Onze producten zijn overwegend van hout en zijn onder te verdelen in verschillende categorieën: houtproducten, deuren, vloeren, trappen, opbergen en horren. Onze kernwaarden zijn “Open, Betrouwbaar, Respectvol, Gepassioneerd en Ondernemend”. Deze staan centraal in alles wat we doen. We zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en willen onze bijdrage leveren aan een betere wereld. Daarom staan duurzaamheid, sociale rechtvaardigheid en diversiteit bij Deli Home hoog op de agenda. 

Het is onze missie om de Digitale Timmerfabriek van Europa te worden. Zo willen wij een fijne en prettige leef- en werkomgeving toegankelijk en bereikbaar maken voor iedereen

Met een team van circa 1.300 medewerkers verdeeld over 10 landen in Europa werken wij iedere dag weer aan de ontwikkeling en innovatie van onze producten. Om ‘van Inspiratie tot Creatie’ de beste partner te zijn voor onze klanten, gebruikers en consumenten, maken we gebruik van de nieuwste technologieën en ontwikkelen we onze eigen configuratoren.

Voor de beleving van toekomstige collega’s, bezoek https://www.deli-home.com/onze-collegas/.

Wist je dat Deli Home…

 • Maatwerk wooninrichting toegankelijk en betaalbaar maakt voor een groot publiek?
 • Gelijke kansen biedt voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht, etniciteit, seksuele geaardheid, handicap, religie of levensovertuiging?
 • Opgericht is in 1869?
 • Met ruim 1300 medewerkers een jaaromzet van €400 miljoen realiseert?
 • De ambitie heeft om dé Digitale Timmerfabriek van Europa te worden?
 • Momenteel gevestigd is in Portugal, Duitsland, Hongarije, Tsjechië, Polen, België, Frankrijk?
 • Continu bezig is met groei, innovatie en ontwikkeling?
 • Elke dag bezig is met duurzaamheid, op vele vlakken?
 • Zich kenmerkt door een cultuur die ondernemend, nuchter, energiek en pragmatisch is?
 • Trots is op onze sterke merken zoals CanDo, Bruynzeel, Lundia, Skantrae, Weekamp Deuren en Allure?

 

Solliciteren

Maak van deze uitdagende vacature jouw baan! Voor aanvullende informatie over de functie kun je contact opnemen met Tamara Pijl (06 - 51 44 46 34). Je sollicitatie met CV kun je sturen via onze sollicitatiepagina.

Partager un poste vacant: 
TROUVEZ VOTRE EMPLOI

Working at Deli Home

Can’t find your dream job among our vacancies?
We are always ready to receive people with passion and talent.
usermagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right