Dealer login
20 Oktober, 2023

Marketing Manager

Zevenaar

Ben jij een gedreven Marketing Manager die streeft naar groei en innovatie? Zie jij in data de kansen om onze marketingstrategie naar een hoger niveau te tillen en combineer jij een gestructureerde aanpak met creatieve oplossingen?

We zijn binnen Deli Home voor Skantrae in Zevenaar op zoek naar een Marketing Manager voor de productcategorie Deuren die samen met ons team onze groeiambities kan realiseren. De focus ligt in eerste instantie op het deurenbedrijf Skantrae in Zevenaar, maar de verwachting bestaat dat binnen afzienbare tijd ook diverse assortimenten van het deurenbedrijf Weekamp Deuren in Dedemsvaart tot het aandachtsgebied gaan behoren.

Wat ga je doen?
Als ervaren Marketing Manager weet je een team van energieke marketeers te inspireren, motiveren en aan te sturen. Je hebt bewezen ervaring met het uitbouwen van merken en weet op slimme manieren de korte en lange termijn merk- en salesresultaten te behalen. Je volgt de marktontwikkelingen op de voet, bent datagedreven en weet dit met jouw team om te zetten in concrete en resultaatgerichte (jaar)plannen, campagnes en naadloze off-, en online customer journeys. Je hebt ervaring met de inzet van (digitale) media en je weet alles van SEO, SEA, contentmarketing, social ads en influencer marketing. Je bent de schakel tussen de Head of Marketing van Deli Home en een team van Specialists en werkt hierbij als kartrekker nauw samen met collega’s van sales en productontwikkeling. Je bent enthousiast, flexibel en leergierig en in staat om in een dynamische omgeving het grote plaatje te overzien.

Jouw verantwoordelijkheden als Marketing Manager Deuren in het kort:

 • Ontwikkelen en realiseren van het strategisch marketingbeleid van de deurenmerken voor B2B (bouwmaterialengroothandels) en B2C markten (Doe Het Zelf-ketens en bouwmarkten)
 • Ontwikkelen van een (online) marketingstrategie, positionering en branding van de deurenmerken in lijn met de bedrijfsstrategie en doelstellingen.
 • Opstellen en uitrollen van de jaarplanning voor marketing en marketingcommunicatie en activatie;
 • Verantwoordelijk voor het opstellen van het marketingbudget en de realisatie hiervan;
 • Samenwerken met marketingafdelingen van key accounts en zustermaatschappijen;
 • Evaluatie van de performance van strategische partners, zoals reclame- en onderzoekbureaus, dienstverleners en leveranciers;
 • Leiding geven aan het team van Specialists in marketingcommunicatie en online marketing.


Wie ben jij?
Je bent de hands-on Marketing Manager die de doelstellingen bepaalt en overzicht houdt, en daarnaast ook een echte verbinder met uitstekende sociale vaardigheden. Je bent creatief, strategisch en coachend. Je overziet het geheel, zet de strategische lijnen uit en weet hoe je anderen daarin mee krijgt. Je vindt het leuk om anderen te laten groeien en te helpen in hun persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Je bent sterk in het bouwen van relaties en werkt tegelijkertijd doelgericht. Daarmee weet je samen met je team marketingsuccessen te behalen!


Verder neem je mee:

 • Tenminste een afgeronde HBO-opleiding richting marketing of communicatie;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende marketingfunctie in een commercieel bedrijf;
 • Ervaring in een rol waarbij je de verantwoordelijkheid droeg voor meerdere merken;
 • Veel kennis en ervaring op het gebied van online marketing en opzetten van online campagnes;
 • Affiniteit met onze producten (interieur) is een fijne bijkomstigheid;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als Engels.
 • Sterk in prioriteiten stellen en duidelijke communicatie naar het team.
 • Verantwoordelijkheidsgevoel en een duidelijke eigen visie die je deelt met de organisatie.

Wij bieden

 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een dynamische informele werkomgeving waarin de klant centraal staat;
 • Een team dat vol in ontwikkeling is, met hierdoor voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen;
 • Iedere dag een goed verzorgde lunch en regelmatig gezellige borrels en personeelsuitjes.


Wie zijn wij?
Deli Home bouwt aan de digitale timmerfabriek van Europa en levert gepersonaliseerde producten die voornamelijk van hout zijn vervaardigd om ieders huis te verfraaien. Van inspiratie, naar configuratie, creatie en loyaliteit. Met een team van circa 1.600 medewerkers verdeeld over 10 landen met een omzet van € 370 miljoen werken wij iedere dag weer aan de communicatie, innovatie en ontwikkeling van een assortiment dat bestaat uit duizenden verschillende producten in de Home Improvement branche, onderverdeeld in de groepen Hout, Deuren, Vloer & Trap, Opbergen en Horren. Onder de paraplu van Deli Home vallen verschillende bekende merken zoals CanDo, Bruynzeel, Lundia, Skantrae en Weekamp. Kijk hier om kennis te maken met toekomstige collega’s.

De Business Unit Deuren bestaat uit de werkmaatschappijen Skantrae uit Zevenaar en Weekamp Deuren uit Dedemsvaart, met een gezamenlijke omzet van € 130 miljoen. Behalve onze vestigingen in Nederland beschikken wij over een eigen maatwerk-fabriek in Tsjechië. In Zevenaar beschikken we over een zeer modern bedrijfspand waarvan het magazijn recent is uitgebreid tot 25.000m2.

Deli Home heeft een modern personeelsbeleid waarbij de medewerker en aandacht voor diens persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Het arbeidsvoorwaardenpakket voor deze functie bestaat uit een goed salaris, hybride werken en je kunt gebruik maken van een personeelskortingsregeling voor de mooie producten van Deli Home die van je huis een thuis maken.


Solliciteren
Maak van deze uitdagende vacature jouw baan! Voor aanvullende informatie over de functie kun je contact opnemen met Ine Stultjens (Head of Marketing Deli Home) nummer 06-12106148 . Je sollicitatie met CV kun je mailen naar Maya Bezoen (HR Adviseur) via m.bezoen@skantrae.com

Freie Stelle teilen: 
FINDEN SIE IHREN JOB

Working at Deli Home

Sie können Ihren Traumjob nicht unter unseren Stellenangeboten finden?
Wir sind immer bereit, Menschen mit Leidenschaft und Talent aufzunehmen.
usermagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right