Onze locaties

Deli Home is een internationaal opererende organisatie met vestigingen in verschillende landen. We zijn momenteel marktleider in de Benelux, maar streven naar een breder internationaal bereik in de nabije toekomst. Lees hier over onze internationale vestigingen en hun activiteiten.

Deli Home Netherlands
Deli Home Belgium
Deli Home Czech Republic
Deli Home Hungary
Deli Home Iberia
Deli Home Poland
Deli Home Netherlands
Deli Home Netherlands

In Nederland is het hoofdkantoor van Deli Home gevestigd. Hier werken we aan het creëren en verbeteren van nieuwe manieren om toegevoegde waarde te bieden en de ontwikkeling van nieuwe producten in vijf productgroepen: hout, deuren, vloer & trap, opbergen en horren.

Lees meer over Deli Home Netherlands
Deli Home Belgium
Deli Home Belgium

Sinds september 2018 werken alle collega’s van onze Belgische verkoopvestiging samen onder één dak in Aalst-Erembodegem. De 26 collega’s die hier nu werkzaam zijn werken elke dag weer aan de verkoop van het totale assortiment van Deli Home.

Lees meer over Deli Home Belgium
Deli Home Czech Republic
Deli Home Czech Republic

In 2003 is een moderne fabriek in Tsjechië gerealiseerd onder de naam Weekamp Doors SRO. Ca. 300 werknemers zorgen er hier dagelijks voor dat onze maatwerkdeuren, geheel naar wens van de klant, geproduceerd worden.

Lees meer over Deli Home Czech Republic
Deli Home Hungary
Deli Home Hungary

Onze Hongaarse vestiging levert producten aan alle grote DIY ketens in Hongarije (OBI, Bauhaus en Praktiker), welke worden verkocht in meer dan 10 landen waaronder Roemenië, Kroatië, Slovenië, Servië en Montenegro.

Lees meer over Deli Home Hungary
Deli Home Iberia
Deli Home Iberia

De oplossingen van Deli Home Iberia zijn te vinden in verschillende DIY ketens zoals BricoCentro en Leroy Merlin. In aanvulling daarop worden onze producten aangeboden in de professionele kanalen via bouwmaterialengroothandels en andere specialistische verkooppunten.

Lees meer over Deli Home Iberia
Deli Home Poland
Deli Home Poland

Op deze locatie werkt een internationaal team van 110 mensen aan de productie van horren. De productontwikkeling van deze horren vindt plaats op het hoofdkantoor in Nederland, wat betekent dat Deli Home de volledige productketen van horren in bezit heeft: van productontwikkeling tot productie, sales en marketing.

Lees meer over Deli Home Poland