Duurzaamheid

Verantwoord ondernemen

Als grootschalige internationale onderneming  hebben onze activiteiten maatschappelijke effecten. Om deze reden reflecteren wij in alle takken van het bedrijf op de gevolgen van onze processen; voor duurzaamheid geldt immers dat het altijd beter kan. Bekijk voor een volledig overzicht van onze verbeteringen en activiteiten op het gebied van duurzaamheid het MVO-verslag van onze locatie te Gorinchem hier, en de locatie Zevenaar hier. Houd de nieuwspagina in de gaten voor tussentijdse updates over onze projecten.

 

Verantwoord verbeteren

Met passend respect voor onze roots zijn wij niet bang om mee te gaan in actuele ontwikkelingen. Onze kennis van hout gaat ver terug in de tijd, en in al deze jaren is onze passie voor dit natuurproduct gebleven. Desalniettemin zijn we dankzij onze ervaring met dit natuurproduct ook bekend met de uitdagingen die handel in hout met zich mee kan brengen: hout is schadegevoelig, het reageert op vocht of juist droogte, het werkt en kan scheuren. Kortom, om hout succesvol te kunnen verwerken en vervoeren is de juiste aanpak nodig. Onze ervaring heeft ons bekend gemaakt met de grillen van houtproducten en hoe we hier mee om moeten gaan. Door continue verbetering en innovatie zijn wij expert in het verwerken en verhandelen van gevoelige producten zoals hout, en worden we nog steeds iedere dag beter.

Ondernemen voor de toekomst

Bij Deli Home realiseren we ons dat we voor succes in het heden toekomstgericht moeten handelen. Om deze reden streven wij ernaar om al onze (hout)producten in te kopen of te fabriceren met een duurzame achtergrond. Uiteraard voldoen we aan de European Timber Regulation en zijn we FSC- en PEFC-gecertificeerd, net zoals onze toeleveranciers. We streven naar zoveel mogelijk gebruik van grondstoffen uit duurzame bronnen en maken ons sterk voor duurzaam beheerd bos. Zo zorgen we ervoor dat we niet alleen nu, maar ook in de toekomst nog kunnen genieten van mooi hout in huis. De producten van Deli Home creëren een thuis; een plek waar mensen bij elkaar komen. Op deze manier zorgen we ervoor dat hout niet alleen de bindende factor binnen ons bedrijf is, maar ook buiten ons kantoor mensen dichter bij elkaar brengt.