Onze merken

Met vijf krachtige merken in het beheer is Deli Home vertegenwoordigd bij bouwmarkten, woninginrichters, bouwprofessionals en aannemers. Ieder merk is zorgvuldig vormgegeven en gepositioneerd om een eenduidige identiteit uit te stralen. Op deze manier bereiken onze producten de juiste doelgroep nog effectiever.

CanDo Bruynzeel Lundia Skantrae Weekamp
CanDo

CanDo is het jonge, vrolijke, uitgesproken merk dat de consument helpt om het maximale uit diens mogelijkheden te halen als het op het verfraaien van het huis aankomt.

Meer over CanDo
Bruynzeel

Bruynzeel is het nuchtere, praktische kwaliteitsmerk, dat begrijpt dat een huis er allereerst is om lekker in te wonen en dat onze producten moeten bijdragen om dat onbeperkt te kunnen doen.

Meer over Bruynzeel
Lundia

Lundia is het natuurlijke, pure merk met een Scandinavische touch die de consument helpt om met een simpel en strak design de basis te leggen voor optimaal woongenot.

Meer over Lundia
Skantrae

Skantrae is het merk voor de professionele markt dat aan alles heeft gedacht voor zowel de bouwmaterialenhandel, de vakman als de consument. Skantrae is het merk dat hen te allen tijden zal ondersteunen en ontzorgen.

Meer over Skantrae
Weekamp

Weekamp is het servicegerichte merk waarbij vakmanschap en innovatie hand in hand gaan. Weekamp denkt met je mee, of het nu gaat om grootschalige projecten of individueel maatwerk.

Meer over Weekamp

Labels

Naast onze vijf powerbrands heeft Deli Home ook nog verschillende bekende labels in huis.

logo thul-66FC0AC0-E15C-43E7-ABCE7E4DF4AAFA4D JéWé thul-BC722EF5-9B40-4030-941238DC5D816503 thul-6AD4AF59-2B70-45C8-87ED6B3DBCEFD3A3