You CanDo it

Behulpzaam, resultaatgericht, efficiënt, optimistisch

Ons plan

Wij van CanDo inspireren en motiveren de consument door hen te laten zien hoe veel ze samen met ons en veelal samen met elkaar kunnen realiseren. Door goed beschikbaar te zijn bij de bouwmarkten, goed bereikbaar te zijn qua budget en goed toepasbaar te zijn dankzij het eenvoudige gebruik van onze producten. Bij CanDo willen we de consument laten zien dat zij meer kunnen dan ze denken als ze voor CanDo kiezen, door daarnaast ook informatie en inspiratie te bieden over het (maximaal) verfraaien van hun huis.

Wie zijn wij?

Jij en wij van CanDo lijken eigenlijk wel op elkaar. We zouden best vrienden kunnen zijn. We zijn allebei optimisten. We zijn jong, vrolijk en uitbundig. We houden van gezelschap en van gezelligheid. En we houden allebei van zelf doen, zelf maken. CanDo wil je altijd graag helpen, want we zijn vrienden. Of dat nou met een vloer is, een zelfmaakmeubel of een traprenovatie. Als het maar niet te moeilijk is, want je zwemt niet in de tijd. Dat weten we.

CanDo zorgt ervoor dat je zoveel mogelijk kan genieten. Van het nu, van elkaar en van je vrienden. Door je huis mooi en gezellig te maken. Heel belangrijk.

Wat doen wij?

Bij CanDo zorgen we ervoor dat je op een makkelijke manier je huis mooier kunt maken. Daarvoor hebben we van alles in huis, van vloer tot zelfbouwmeubelen tot steigerhout. CanDo helpt je op afstand met handige filmpjes die je op je mobiel kunt afspelen terwijl je klust. Door zo te werken kun je vrijwel alles zelf doen en hou je de kosten laag. We hebben een website en YouTube kanaal die je op ideeën brengen en alle info geven over jouw klussen. Kortom, we ondersteunen het merk met de nieuwste technologieën om zo heel toegankelijk te zijn. Daarnaast vind je CanDo ook in het hele land bij heel veel DHZ-winkels, dus we zijn altijd dichtbij!