Over ons

Wie zijn we

Bij Deli Home zijn wij ervan overtuigd dat het gebruik van maatwerk woonproducten, speciaal geproduceerd voor de ruimte waarin ze worden gebruikt, de beste manier is om een woning te verbeteren en persoonlijk te maken. Wij vinden waardecreatie, duurzaamheid en kwaliteit van craftsmanship het belangrijkst als het gaat om productontwikkeling.

wie zijn we

Historie

Deze expertise is niet zomaar aan komen waaien; Deli Home is in 1869 geleden opgericht in Indonesië. Sinds deze oprichting is ons specialisme in hout gegroeid en is de nodige kennis en ervaring opgedaan, deze ervaring staat verdere ontwikkeling echter niet in de weg; we mogen weliswaar al 150 jaar oud zijn, we zijn nog jong genoeg om te groeien en te leren.

Historie

Bestuur

De bestuursorganen van Deli Home hebben de ultieme fiduciaire, financiële en juridische verantwoordelijkheid voor Deli Home, inclusief de uiteindelijke beslissingsbevoegdheid met betrekking tot het bestuur van de organisatie en de langetermijnstrategie. Maak kennis met de mensen achter de organisatie Deli Home.

Bestuur
Raad van commissarissen