Over ons

Wie zijn we

Bij Deli Home doen we er alles aan om onze klanten te helpen op hun beurt de consument te helpen. Dit doen we op allerlei manieren; van sourcing en productie van de beste materialen tot het uitdenken van volledige marketingconcepten. Met onze expertise op het gebied van constructieve en decoratieve woonproducten bieden wij meer dan gevraagd of aan gedacht.

wie zijn we

Historie

Deze expertise is niet zomaar aan komen waaien; Deli Home is in 1869 geleden opgericht in Indonesië. Sinds deze oprichting is ons specialisme in hout gegroeid en is de nodige kennis en ervaring opgedaan, deze ervaring staat verdere ontwikkeling echter niet in de weg; we mogen weliswaar al 150 jaar oud zijn, we zijn nog jong genoeg om te groeien en te leren.

Historie

Bestuur

De bestuursorganen van Deli Home hebben de ultieme fiduciaire, financiële en juridische verantwoordelijkheid voor Deli Home, inclusief de uiteindelijke beslissingsbevoegdheid met betrekking tot het bestuur van de organisatie en de langetermijnstrategie. Maak kennis met de mensen achter de organisatie Deli Home.

Bestuur
Raad van commissarissen