Disclaimer

Disclaimer

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Dank u wel voor het bezoeken van deze website. Door het bezoek aan, het gebruiken van dan wel het downloaden van gegevens van deze website, gaat u akkoord met de volgende voorwaarden. Als u niet wenst in te stemmen met onze voorwaarden, kunt u deze website niet langer bezoeken en/of op een of andere manier gebruiken noch gegevens downloaden. Het staat ons vrij op elk moment de voorwaarden en/of de informatie op deze website te wijzigingen zonder u vooraf hierover te informeren.

DOEL VAN DE WEBSITE

De informatie op deze website, alsmede de overige inhoud van deze website wordt enkel voor informatieve doeleinden aangeboden. Deze website bevat links naar websites van derden, die niet van ons zijn, en wordt de bezoeker enkel aangeboden uit oogpunt van gebruikersgemak. Wij behouden ons het recht voor de informatie en overige inhoud van deze website te allen tijde te wijzigen. Wij dragen kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom besteden wij alle mogelijk zorg aan actuele, correcte en betrouwbare informatie op onze website. Desondanks is het mogelijk dat de informatie onvolledig, niet actueel en/of onjuist is. Enkel de bezoeker is verantwoordelijk voor het gebruik van de informatie beschikbaar op deze website.

BEPERKTE GEBRUIKSRECHTEN

Elke bezoeker van deze website is bevoegd om kopieën van (gedeelten) deze website dan wel afdrukken te maken, maar enkel voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik. Het is verboden om zonder toestemming van ons, inhoud of informatie van deze website te bewerken, te kopiëren, te verveelvoudigen, op te nemen in andere werken, publicaties en/of website, te verhandelen en/of openbaar te maken en dergelijken met het oog op zakelijk gewin of anderszins niet persoonlijke doeleinden. Wenst u toch voor niet persoonlijke doeleinde gebruik te maken van informatie of overige inhoud van deze website en daarvoor toestemming te verkrijgen, wordt u verzocht contact met ons op te nemen via info@deli.nl.

LINKING EN FRAMING IS UITDRUKKELIJK VERBODEN

Wij verbieden elke gebruiker om deze website te linken dan wel deze website of een deel van deze website te framen.

EIGENDOM

Alle gegevens op deze website, waaronder onder andere data, logo’s, video’s, geluiden, grafische gegevens, html-codes en programmatuur, rusten intellectuele eigendomsrechten en zijn eigendom van ons dan wel van derden die ons daarvoor het gebruiksrecht hebben verschaft en worden beschermd door zowel nationale als internationale wetgeving ter zake.

GEEN AANSPRAKELIJKHEID

Aan de informatie op deze website en het gebruik van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. We garanderen niet dat onze website foutloos werkt en continu toegankelijk is. Verder zijn we niet aansprakelijk voor schade door onjuiste of onvolledige informatie op deze website, of schade door storingen. Ook aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van gelinkte websites, bijvoorbeeld website naar wordt verwezen of websites van derden die naar deze website verwijzen.