Dealer login

Nieuws

In een markt die snel verandert, heb je een flexibele bedrijfsstructuur nodig om bij te blijven. Daarom tonen we hieronder onze meest recente nieuwsberichten.

BLIJF OP DE HOOGTE

Nieuws

Persberichten over het merk en de bedrijfsactiviteiten van Deli Home, inclusief onze duurzaamheidsagenda voor mens en planeet en nieuws over samenwerkingen in de detailhandel, het bedrijfsleven en ontwerp.

8 maart, 2024
Deli Home genomineerd voor prestigieuze Koning Willem I Prijs

Deli Home heeft een prestigieuze nominatie ontvangen voor de Koning Willem I Prijs in de categorie Grootbedrijf, een erkenning voor uitzonderlijk ondernemerschap binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Deze nominatie is een erkenning van uitmuntend ondernemerschap en behoort tot de meest prestigieuze prijzen binnen het Nederlandse bedrijfsleven.

Lees verder
26 februari, 2024
Weekamp Deuren introduceert de eerste KOMO gecertificeerde geïsoleerde achterdeur van zeer hoge kwaliteit

Weekamp Deuren kondigt met trots de lancering aan van de eerste KOMO gecertificeerde geïsoleerde achterdeur van zeer hoge kwaliteit. De nieuwe TriComfort Isolerende Achterdeur van Weekamp Deuren combineert innovatieve materialen en vakmanschap om een optimale isolatie en duurzaamheid te bieden voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten.

Lees verder
23 januari, 2024
Deli Home aanwezig op Bouwcenter Expo 2024

Op dinsdag 23 en woensdag 24 januari neemt Deli Home deel aan de Bouwcenter Expo 2024 in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Bouwcenter Expo, voorheen bekend als Home Expo, is dé ontmoetingsplek voor bouwend Nederland. Deli Home, Skantrae en Weekamp zijn gezamenlijk aanwezig en delen een stand waarbij verschillende concepten worden getoond.

Lees verder
22 januari, 2024
Europese primeur: bash-tec en FlexScreen bundelen krachten voor introductie van baanbrekende insectenwering

Insectenhorrenspecialist bash-tec, een 100% dochteronderneming van Deli Home, heeft een strategische licentieovereenkomst getekend met FlexScreen, de vooraanstaande Amerikaanse producent van flexibele horren die bekend is van Shark Tank, een zakelijke realityserie uit de Verenigde Staten. Dit partnerschap, gericht op het vereenvoudigen van woningverbeteringen op maat, opent niet alleen nieuwe afzetkanalen, maar versterkt ook de positie van Deli Home in de Europese insectenweringmarkt. De focus van deze samenwerking ligt op de introductie van FlexScreen in Europa bij Doe-Het-Zelf-ketens, groothandels en producenten van ramen, deuren en kozijnen.

Lees verder
17 januari, 2024
Deli Home aanwezig op Praxis Makers Beurs 2024

Op woensdag 17 en donderdag 18 januari neemt Deli Home deel aan de Praxis Makers beurs in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Deze beurs biedt de ruim 4.000 Praxis medewerkers de gelegenheid om rechtstreeks in contact te treden met leveranciers en zo technische en commerciële informatie te delen over productinnovaties en nieuwe assortimenten. Deli Home zal vertegenwoordigd zijn onder het merk CanDo, inclusief het duurzame sublabel CanDo Green.

Lees verder
27 november, 2023
Deli Home en Allure genomineerd voor de M&A Awards 2023

Met trots kondigen we aan dat Deli Home en Allure bij de M&A Awards genomineerd zijn voor de M&A Small Cap Deal 2023, een prestigieuze onderscheiding voor overnames met een waarde tot 50 miljoen euro. Deze nominatie is een erkenning van de buitengewone inzet van beide bedrijfsteams om deze strategische overname succesvol tot stand te brengen.

Lees verder
11 oktober, 2023
Kwaliteit en duurzaamheid: Het verhaal achter de reparatie van vervoerskisten bij Deli Home

Bij Deli Home streven we naar optimale kwaliteit in onze op maat gemaakte kasten. Regelmatig onderhoud en reparatie van vervoerskisten zijn essentieel om ervoor te zorgen dat onze producten in perfecte staat bij de consument aankomen.

Lees verder
19 september, 2023
Deli Home versterkt leidende rol in opbergoplossingen met overname van Allure

Deli Home bereikt belangrijke mijlpaal met de overname van de Nederlandse maatwerkkastenfabrikant MR InterieurDesign BV (“Allure”).

Lees verder
13 september, 2023
Deli Home aanwezig op Interieur Collectie Dagen (InCoDa)

Van 24 tot 26 september is Deli Home aanwezig bij de Interieur Collectie Dagen, die worden gehouden in de Evenementenhal in Gorinchem.

Lees verder
usermagnifiercrossmenuchevron-down